Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TuRa järjestää ensimmäiset kilpailunsa, käy katsomassa! Monia eri luokkia, löydät varmasti mieluisasi! TÄSTÄ

Tulirannan Tila sijaitsee virtuaalisessa Suomessa nimensä mukaan Tulirannassa. Tuliranta taasen sijaitsee Laitilassa, ja Tulirannan maat omistaakin talli kokonaan. Meillä on monia maastoreittejä, joista jokainen vie jonnekin määränpäähän.

 

Tulirannassa on kaksi kenttää, ja yksi maneesi. Toinen kentistä sijaitsee tallia hieman lähempänä, ja se on tehty puulankuista, niinkuin maneesikin, kun taas sitten toinen kenttä sijaitsee hiukan kauempana, kenttä on rakennettu sähkölangoilla, sillä koulukilpailut vaativat erilaisia aitoja, niin sähkölangat ovat helposti purettavissa. Tunneilla käytämme yleensä kauempana olevaa kenttää, että saamme alkukävelyä hieman, jo sinne mennessä. Jos kuitenkin on esimerkiksi on talutus- tai alkeistunnit, pysymme lähemmällä kentällä. Kylmällä, myrskyisenä tai sateisena säänä pysymme maneesissa, jonka pitäisi eristää ulkoa tulevia ääniä ainakin jonkin verran, niin hevosetkaan eivät ala sooloilla. Kilpailuja pidetään molemmilla kentillä, toisella on esteet(lähemmällä kentällä), toisessa koulua(kauemmalla). Jos kuitenkin huono sää yllättää, kilpailut pidetään maneesissa.

 

(Punaisia) Talleja on neljä, Hevosille, Poneille, ravureille ja Yksityisille. Hevosille on varattu 50 karsinan talli, poneille myös 50 asukin talli, sekä yksityisille varattu talli on jaettu puoliksi niin, että omia kilpureitani sinne mahtuu 25, ja ehkä tulevaisuudessa sinne majoitetaan myös vuokralaisia. Ravitalliin mahtuukin sitten 30 ravuria. Ulkona meillä on myös kuusi punavalkoista pihattotarhaa, ja pihattokarsinoiden ovet on mahdollista saada kiinni, jos tarvitaan, ja pihattokarsinoissa on myös pienet lämmitykset, mutta jos hevosen talvikarva on huono, tai muuten palelee, niin on fiksua laittaa loimi, vaikka ovet sulkisikin.

 

Karsinoissa ja pihatoissa käytämme kuivikkeena purua, ja karsinoissa on myöskin nuolukivi, ruokakuppi, vesiautomaatti ja heinäverkko. Hevosten asuinpaikat siivotaan päivittäin, ja purua lisätään/vaihdetaan tarpeen vaatiessa.  Joka toinen viikko on myös Tallien siivoamiset, jolloin siis katsotaan kaikki huoneet läpi ja siivotaan + järjestellään epäkohdat.  Joka tallissa (lukuunottamatta pihattoja) on satulahuone, 2 pesukarsinaa (poikkeuksena yksityistalli, jossa on yksi), loimihuone, varasto missä on esimerkiksi kottikärryt ja talikot, rehuvarasto sekä hoitajahuone. Lisäksi Päätallissa, eli siellä, missä ovat hevoset, on toimisto sekä tallitupa, eli niin sanottu oleskeluhuone, missä hoitajienkin kaapit sijaitsevat. Lisäksi tallituvassa on pieni keittiönurkkaus, missä voi sitten ruokaa tehdä, sekä tallituvassa on sohvat ja ruokapöytä + tuolit.

 

 

Leirit:

Leireillä majoitutaan päätällin yläkertaan, jonne menevät portaat tallituvasta. Siellä on kuusi neljän hengen huonetta, jonne kämppikset eli huonekaverit saa valita itse. Huoneissa on jokaisessa kaksi kerrossänkyä, peilipöytä, neljä isoa "vaatekaappia", lipasto ja ikkuna ulos. houneita on kolme oikealla puolella, ja kolme vasemmalla puolella, ja huoneiden välissä on iso olohuone, keittiönurkkaus ja ruokapöytä tuoleineen, sekä yläkerran päädyssä kaksi vessaa, pyykkihuone(eli kuivauskaappi ja pyykkikone), sekä tietysti suihku, mutta suihkuun pääsee myöskin uimarannalla, missä on sauna.

©2018 TuRa - suntuubi.com